Oblikuj inovativni tim

Investicija v
znanje

V osmih
šolskih urah

V vašem
podjetju

Za skupino
25 zaposlenih

Iščete inovativne time v vašem podjetju?

Ne iščite jih, raje jih ustvarite!

Doseganje ciljev podjetja v največji meri sooblikujejo timi in njihova učinkovitost. Če niste zadovoljni s prvo idejo, ki se je domisli tim, potem ste na dobri poti. Ste se kdaj vprašali, kaj vse je potrebno, da bi timsko delo v vašem podjetju postalo še bolj učinkovito, sodelovalno in inovativno? To je pot spoznavanja:

  • LASTNIH POTENCIALOV, ki jih spoznamo s testiranjem in določanjem kreativnih profilov vaših zaposlenih. Profili so ključni za oblikovanje timov. Sodelavce boste spoznali še v novih vlogah in ugotovili, ali sami sodite med generatorje, konceptualiste, optimizerje ali izvajalce?

 

  • KREATIVNIH ORODIJ IN TEHNIK, da bi lahko pri delu segli “ven iz škatle” in nabrali množico idej. Mnogo jih potrebujemo, da bi prišli do dobrih ali prebojnih idej, iz katerih se lahko razvijejo inovacije in s tem vir dodatnega zaslužka za podjetje. Udeleženci se naučijo uporabljati metodo za kreativno soočanje z izzivi I.D.E.A.S., ki jih od začetnega izziva do rešitve vodi na sistematičen, organiziran in sodelovalen način.

 

Preverite tudi druge delavnice in usposabljanja, ki vas vodijo po poti razvijanja kreativnega talenta in usmerjanja energije, kjer vsi skupaj dosežemo več!

Nihče ni popoln, to lahko doseže samo TIM!

Prijavite se na delavnico in oblikujte inovativne time v vašem podjetju ali organizaciji!

Scroll to Top