O nas

Nastja-Mulej

Nastja Mulej

Nastja Mulej je magistra komunikologije, licencirana trenerka kreativnosti po metodi 12 dejavnikov inoviranja in edina trenerka Debonovih metod razmišljanja. S kreativnostjo se ukvarja že 10 let in soustvarja pozitivno revolucijo, v kateri se konstruktivno in kreativno, sodelovalno in sistematično razmišlja.

Deli:

Nastjo Mulej že od vedno zanimajo iste tri stvari: komuniciranje – pisanje – poučevanje. V svoji mladosti je poskusila (skoraj) vse: začela je kot čistilka, nadaljevala kot manekena, čez poletje je delala kot tajnica, bila je novinarka na študentskem radiu in imela lastne oddaje o spolnosti, modi in gospodarstvu (ne vse naenkrat), delala je na Televiziji Slovenija, učila na fakulteti, si zgradila kariero na področju odnosov z javnosti in oglaševanja … ter spotoma dobila licence za vožnjo z motorjem, skvoš, jahanje konjev, padalstvo, plavala z delfini, skočila 72 metrov v globino na elastiki, prepotovala več kot 60 držav in napisala na tisoče člankov.

Ker je tako zelo renesančna oseba (kot jo je klical njen ljubi, pokojni vodja Dragan Sakan) je skoraj desetletje delala v mreži oglaševalskih agencij jugovzhodne Evrope New Moment – New Ideas Company, kot vodja oddelka za nove ideje, izvršna direktorica Ideas Campusa in Sveta za novo razmišljanje.

Ko je rodila dva čudovita otroka, se je posvetila samo poučevanju, treniranju, svetovanju in navdihovanju ustvarjalnosti v vsakem posamezniku in timu katerekoli organizacije ter postala edina licencirana trenerka de Bonovih metod razmišljanja v državi: Šest klobukov razmišljanja (za učinkovito, ustvarjalno in sodelovalno razmišljanje), Lateralno razmišljanje (za namerno generiranje čim večjega števila čim bolj svežih idej), Enostavnost (za boj proti zapletenosti) in CoRT (za poučevanje razmišljanja v šolah).

Ker je radovedna po duši, se je začela zanimati za delo Dimisa Michaelidesa, ki ga je spoznala novembra 2011 na Evropski konferenci o ustvarjalnosti in inovativnosti na Portugalskem in ga pripeljala v Slovenijo. Julija 2014 je dobila licenco za poučevanje in treniranje po njegovi metodi Umetnost inoviranja.

Z njeno pomočjo je Slovenija na poti k pozitivni revoluciji, saj vse več in več ljudi razmišlja konstruktivno in kreativnost, sodelovalno in sistematično.

Scroll to Top