O nas

janja_rebolj

Janja Rebolj

Janja Rebolj je trenerka kreativnosti po modelu 12 dejavnikov inoviranja, NLP mojster in coach, muzejska svetovalka ter vodja Programov za odrasle v Muzeju in galerijah mesta Ljubljana. V muzeju je zaposlena že 25 let, od leta 1996 pa se intenzivno ukvarja z razvojem komunikacijskih in vodstvenih veščin v muzejskem svetu in zasebno.

Deli:

Janja Rebolj je muzejska svetovalka, vodja Programov za odrasle v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane. V muzeju je zaposlena že 25 let, od leta 1996 pa se intenzivno ukvarja z razvojem komunikacijskih in vodstvenih veščin v muzejskem svetu in zasebno.

Svoja znanja je pridobivala doma (Glotta Nova, Fast Forward) in po svetu. Je NLP mojster, coach, SDI modeartorka in trenerka (do januarja letos je za podjetje PSA izvajala kvalifikacije), možganom prijazna trenerka, in vodja delavnic Umetnost inoviranja po metodi Dimisa Michealidesa (vse z mednarodnimi licencami). Svoje delo v muzejskem svetu (doma in mednarodno) dopolnjuje s popoldanskim podjetjem REJ, ki ji omogoča, da svoje znanje širi in pridobiva tudi v poslovnem svetu. Posebej jo zanima način dela po principih Art of Hosting Meaningful Conversations in tehnike pogovorov v krogih.

Njeni učitelji so bili dr. Kazuma Matoba, Glenna Gerard (Bhömov dialog), Ann Linnea, Christina Baldwin (pogovori v krogu). Zanimajo jo tudi sistemske in organizacijske postavitve. Verjame, da ustvarjanje skupnosti in participativno vodenje povečujeta ustvarjalnost in inovativnost. Trenutno je ena od trenerk projekta Mentorstvo za mlade (Javni sklad Republike Slovenje za razvoj kadrov in štipendije) in članica IO Društva moderatorjev Slovenije. Je dobitnica nacionalnega priznanja Jabolko kakovosti.

Scroll to Top