O nas

jana_sustersic

Ana Šušteršič

Ana Šušteršič je magistra managementa, psihologinja, ki svetuje timom in posameznikom v organizacijah, NLP learning coach ter licencirana trenerka kreativnosti po metodi 12 dejavnikov inoviranja. Verjame v ravnotežje na vseh področjih, tako v naravi kot v odnosih med ljudmi.

Deli:

mag. Ana Šušteršič je uni. dipl. psih., registrirana Europsy psihologinja. Ustanoviteljica 12 dejavnikov inoviranja in direktorica Talents Management Insitue d.o.o..

Podiplomski študij managementa je zaključila na Swinburne University of Technology v Melbournu v Avstraliji in na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Je specializantka transakcijske analize s področja organizacije, edukacije in psihoterapije pri priznanih Tonyju Whitu, Nevenki Miljkovič in Julie Hay, NLP learning Coach (certifikat INLPTA, Inštitut ILE Nemčija), certificirana svetovalka v organizacijah (Inštitut Initial, Nemčija), Certifikat SDI 1. in 2. stopnja, Certifikat za uporabo tehnike EMDR (dr. Roger Solomon), trenerka Umetnosti inoviranja in soustanoviteljica 12 dejavnikov inoviranja, Certificirani vodja trajnostnega razvoja in  certificirana za optimizacijo procesov v organizacijah.  Je v stalnem procesu usposabljanja s  svojimi mentorji in supervizorji v tujini pa tudi v Sloveniji.  Že več kot 25 let dela v gospodarstvu na vodstvenih delovnih mestih. Zadnjih 12 let dela primarno na ocenjevanju in razvoju ljudi. Njeno poslanstvo je pomagati posameznikom, timom in organizacijam poiskati in razvijati svoje talente in tako povečati zadovoljstvo in zavzetost pri delu in v življenju. Uživa v inovativnih in kreativnih razvojnih projektih.

Scroll to Top