Kreativna metoda in tehnike

Investicija

v znanje se vam obrestuje

Trajanje:

za tiste, ki se jim mudi 2 uri, za ostale do 6 modulov po 4 ure

Lokacija

največkrat LJ in MB in drugod po Sloveniji

Termin

po vaših željah in skupnem dogovoru

KREATIVNA METODA IN TEHNIKE | KREATIVNI V SLUŽBI, ŠOLI ALI DOMA

Na delavnici spoznate kreativno metodo I.D.E.A.S. in tehnike za namerno generiranje idej. Naučite se ločiti in uporabljati divergentno in konvergentno razmišljanje, ki je ključno za kreativno timsko učinkovitost. Pri delu uporabljamo tudi resnične izzive udeležencev. Delavnica je namenjena razvijanju kreativnega talenta in usmerjanju energije v učinkovito timsko delo, raziskovanju in določanju kreativnih izzivov, zbiranju množice idej, ocenjujevanju rešitev ter načrtovanju izvedbe.

KAJ DOBITE: Udeleženci bodo odkrili vzvode za mobilizacijo lastnega kreativnega potenciala, se naučili modela I.D.E.A.S. za kreativno soočanje z izzivi, vadili kreativne in kritične oblike razmišljanja ter se učili uporabe različnih kreativnih tehnik za zbiranje idej.

ZA KOGA: Delavnica je namenjena vsem, ki želijo stopiti iz “škatle” rutinskega načina soočanja z izzivi. Primerna je za tiste, ki se ukvarjajo z izzivi sprememb strategije, strukture in kulture, zadovoljevanjem potreb strank, motiviranjem zaposlenih, zaposlenim v komuniciranju, marketingu in prodaji ter vsem, ki bi izzive želeli reševati nekoliko drugače, na hkrati bolj kreativen in timsko učinkovit način.

Za vse tiste, ki se želijo naučiti uporabljati kreativna orodja, da bi razvijali kreativni talent in dobro usmerjali kreativni proces v vašem timu ali organizaciji!

Verjetno veste, da do novih rešitev ne boste prišli s starim načinom delovanja. Zato po delavnici nič več ne bo tako kot prej. Povabite pozitivne spremembe v vaše delo in življenje ter se nam pridružite!

Scroll to Top